Animatie-dvd Maarten Luther

Animatie-dvd over Maarten Luther verschenen

14-07-2017 door Transvision

Onlangs is de animatie-dvd 'Het verhaal van Maarten Luther' verschenen. Deze dvd vertelt het verhaal van de moedige monnik die 500 jaar geleden met zijn 95 stellingen de Reformatie in gang zette.

In een wereld die beheerst werd door een corrupte en hebzuchtige kerk was slechts één kleine spijker nodig, één goed geschreven geschrift en één monnik met een scherpe tong om alles ondersteboven te keren. Hoewel Maarten Luther niet van plan was om de Reformatie in gang te zetten met zijn 95 stellingen, deed zijn besef dat redding uit het geloof is en niet uit werken de revolutie ontvlammen. Daarmee zou hij de wereld veranderen.

De Fakkeldragers is een animatieserie voor kinderen vanaf 6 jaar. Het belicht levens van helden uit de kerkgeschiedenis. Als kinderen zien wat God kan doen door een 'Fakkeldrager', die toegewijd is aan Gods wil en doelstellingen, zullen zij zelf ook een geloofsfakkel willen dragen om Hem daarmee te dienen.

Naast de tekenfilm van 33 minuten bevat de dvd ook lesmateriaal (gespreksvragen, puzzels, kleurplaten, etc.) voor kinderen en leiding.
De dvd is Nederlands ingesproken en heeft optionele ondertiteling in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Pools. Binnenkort verschijnt ook een Duits ingesproken versie met Duitse ondertitels.

De dvd is te bestellen via de christelijke boekhandel. Klik hier voor meer informatie.

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Animatie-dvd over Maarten Luther verschenen
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!