Donald Trump handoplegging

Nieuws

12 juli 2017 door Mischerélla Clarinda

Evangelische leiders leggen Donald Trump de handen op in Oval Office

De Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag in de Oval Office een gebedskring bijgewoond, is te lezen op Hello Christian. Ook Vice-President Mike Pence was aanwezig bij het moment van gebed. Pastor Rodney Howard-Browne heeft een foto van de plechtigheid gedeeld. Hij omschreef het gebedsmoment als "onwerkelijk en overweldigend." Er was ook handoplegging. 

"Gisteren werd ik gevraagd door pastoor Paula White-Cain om onze 45’ste presidentschap in gebed te brengen- wat was dat een geweldige moment om in de Oval Office te staan – waar handen werden opgelegd en er werd gebeden voor bovennatuurlijke wijsheid, leiding en protectie voor onze president," schrijft Rodney Howard-Browne. 

"Wie zou dat ooit hebben gedacht- wauw – we zullen een andere grote spirituele opwekking meemaken," voegt hij toe.

Paula White-Cain, een bekende charimastische spreekster en naast persoonlijke vriend van Trump ook voorzitter van de evangelische adviesafdeling van Trump, was ook present bij de ontmoeting. Ook waren andere pastors aanwezig waaronder de bekende Dr. Robert Jeffress.

Jefress tweette nadien in euforie:

Op social media wordt er veel gereageerd op de gebedssamenkomst. Niet iedereen krijgt er warme gevoelens van. Zo schrijft Kenneth Averell op Facebook: "Heer, help ons allemaal. Waarom men Trump aanziet als een redder voor evangelisten, gaat mijn verstand te boven. Die man heeft geen greintje christelijk geloof in zich, gaat ook niet naar de kerk en heeft meerdere scheidingen op zijn naam staan. Overspel. Hij heeft letterlijk elk gebod overtreden."

Positieve reacties waren er echter ook. Op Facebook schrijft Melinda S: ‘Dankjewel Jezus! Bescherm je president, oh heer! Zalf hem en vul hem met de Heilige Geest zodat Jouw wil kan worden gedaan! Hallelujah! Dank U Vader!

Of lees de reactie van Tammie Roges: "Prijs de Heer. Jezus, vul hem met Uw Geest en haal Uw handen niet af van hem. Het wordt tijd dat we een president krijgen die Amerika op de eerste plek zet en daarnaast gelooft in de Almachtige God die als Enige een verandering kan brengen."

"Ik dank de voorgangers voor het dienen van God en het omringen van onze president met al jullie gebeden en dankjewel Trump dat je hen hebt toegelaten voor jou te bidden."

"Ik krijg vlinders in mijn buik als ik denk aan wat God allemaal gaat doen."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher