Mooi

12 juli 2017 door Mischerélla Clarinda

Predikant en vrouw verwelkomen tweeling na tragedie

De familie Eddings verloor hun zoon door een auto-ongeluk in 2015. God schonk hen onlangs een prachtig cadeau. Gentry Eddings en zijn vrouw Hadley verwelkomden afgelopen maandag een tweeling, meldt WSOC. De tweeling, Isaiah Dobbs en Amos Reed, is gezond ter wereld gekomen.

Eddings, voorganger van de Forest Hill Kerk in de Amerikaanse plaats Ballantyne was twee jaar geleden op weg naar huis samen met zijn vrouw Hadley en zoontje Dobbs. Onderweg werd de auto van Eddings echter geraakt door een vrachtwagen die bestuurd werd door Matthew Deans. De 2-jarige Dobbs was op slag dood. Hadley, op dat moment 38 weken zwanger, kreeg weeën en beviel na het auto-ongeluk uiteindelijk van haar zoontje Reed. Helaas overleed Reed een paar dagen later. Het koppel heeft de dader later openlijk vergeven.

Na het verschrikkelijke verlies van hun kinderen, stond hen dan eindelijk wat moois te wachten: twee nieuwe baby's! Zij maakten hun zwangerschap op een bijzondere manier bekend: “Jullie hebben altijd van Hadley gehouden en ik over de laatste anderhalf jaar des te meer,” vertelde Gentry in haar kerk. “We zien God door zoveel verschillende, mooie manieren werken. Hij heeft na veel leed iets moois teruggegeven.”

“We willen jullie laten weten dat God mij en Hadley heeft gezegend! Ze is namelijk in verwachting!," aldus Gentry destijds. De gemeenteleden applaudisseerden luid. Gentry liet een foto zien waarop de echo van de baby is te zien. “Het is er niet één, maar het zijn er twee. We danken God hiervoor en we zijn jullie ook dankbaar dat jullie het goede nieuws met ons meevieren.”

In onderstaande video is te zien hoe het echtpaar het blijde nieuws bekend maakte:

Gentry & Hadley's Announcement from Forest Hill Ballantyne on Vimeo.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher