Mooi

19 juni 2017 door Rik Bokelman

Deze dove vrouw zingt een adembenemende versie van 'It Is Well'

Mandy Harvey is een opmerkelijke jonge vrouw. Op haar 18de werd ze doof als gevolg van een bindweefselstoornig. Toch bleef ze muzikant en vastbesloten om te blijven zingen. Dat doet ze door te letten op de trillingen die ze voelt. En hoe! 

Recent was Mandy te zien bij America's Got Talent. Nu dook er ook een video op waarop de jonge dove vrouw de sterren van de hemel zingt met het christelijke lied 'It Is Well'. Het lied is al meer dan 100.000.000 keer bekeken in korte tijd. Adembenemend, inclusief de noot op 4:32 die bij ons voor kippenvel zorgde! 

Bekijk de video: 

Mandy liet ook in interviews weten hoe ze met de hulp van God is blijven zingen. "Ik denk niet dat ik had overleefd wanneer ik niet mijn geloof had," zei ze. "Ik wist niet wie ik was; ik wist niet hoe ik moest communiceren met mensen, ik wilde niet naar mensen kijken, ik wilde mijn kamer niet verlaten. Ik wilde mijzelf afsluiten van de wereld. Het enige wat ik niet kon in die tijd was me afsluiten van God en met Hem communiceren. Ik heb dat geprobeerd, maar het lukte niet. Een tijd heb ik niet tegen Hem gepraat, maar ik heb nooit mijn geloof in Hem verloren." 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher