Karim Landoulsi
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

06 juli 2017 door Hendriëlle de Groot

Ervaar hoe groot de kracht van de Heilige Geest is

De Heilige Geest, voor veel christenen is het een beetje ongrijpbaar. God als Vader, Jezus als Zoon, daar kunnen we ons nog wel een voorstelling van maken. Maar de kracht van de Heilige Geest ervaren we lang niet altijd. Toch is de Heilige Geest de meest intense, onmetelijke krachtbron én de plaatsvervanger van Jezus. Karim Landoulsi, een van de meest energieke christelijke sprekers van Nederland, spreekt met Rik over diverse geloofsthema’s. In deze video van CIP.nl staat de Heilige Geest centraal.

Jezus belooft de discipelen dat ze kracht ontvangen. ''Dynamische kracht, om te doe wat je moet doen. Ze konden doen wat Jezus heeft gedaan. Jezus zei zelfs: jullie zullen grotere dingen doen dan Ik deed.” Het werk van de Heilige Geest is zo essentieel, omdat hij de plaatsvervanger van Jezus is, legt Karim uit. ''Het geeft kracht. De kracht die we vandaag de dag nodig hebben.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Heilige Geest
- De kracht van de Heilige Geest is er wel maar wordt niet gebruikt
- Hoe kun je vervuld raken met de Heilige Geest?
- Wat iedere christen volgens ds. Simons zou moeten weten over de Heilige Geest: "In de kerk is veel onkunde over de Heilige Geest"
- Dominee Ben merkt dat kerkgangers nieuwsgierig worden naar de Heilige Geest: "De Heilige Geest druppelt de traditionele kerk binnen"
- Wat gebeurt er met je als je wordt vervuld met de Heilige Geest?
Meer over Heilige Geest »

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen