Nieuws

21 april 2017 door Jeffrey Schipper

Sporter schrijft Johannes 3:16 op voorhoofd en pleegt zelfmoord

Voormalig American-footballspeler Aaron Hernandez (27) heeft zich in zijn cel opgehangen. Voordat hij dat deed schreef hij met een rood viltstift Johannes 3:16 op zijn voorhoofd. Ook lag in zijn cel de Bijbel open bij dit bijbelvers, meldt The Daily Mail.

Het gaat om een bekend en vaak geciteerd bijbelvers: 'Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft,  opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.' Nadat Hernandez werd aangeklaagd voor een dubbele moord kreeg hij een levenslange celstraf opgelegd. Afgelopen vrijdag werd Hernandez nog vrijgesproken van de dubbele moord uit 2012.

Vorig jaar werd hij wel veroordeeld voor een moord op zijn zwager in 2013. Hernandez schoot hem vlak bij zijn huis met zes kogels dood. Evangelist Franklin Graham roept via Facebook op tot gebed voor zijn 4-jarige dochter en overige familieleden. Graham: "Aarons verhaal laat ons zien hoe snel we iets kunnen doen dat de rest van ons leven bepaald. Zonde heeft ernstige gevolgen. We verdienen allemaal de eeuwige dood.

Maar God heeft ons vrijgesproken van dat doodvonnis door ons te vergeven. Het middel is: vertrouwen op de Heere Jezus. Wie Zijn naam aanroept zal worden gered en ontvangt vergeving."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher