Nieuws

20 april 2017 door De Hoop ggz

De Hoop organiseert een Week van Hoop

De Hoop, de christelijke ggz-instelling voor verslavingszorg en psychische problematiek, houdt iedere laatste zaterdag van juni een open dag. Dit jaar gaat het echter helemaal anders: in plaats van een Dag van Hoop komt er een Week van Hoop, van 18 t/m 24 juni.

De Week van Hoop gaat op 18 juni van start met een bijzondere lofprijsavond. Bij de Lofprijs Special willen we met zoveel mogelijk cliënten en bezoekers samen zingen tot eer van God. Spreker Wim Hoddenbagh zal tijdens de avond ingaan op het thema ‘Samen Groeien’, het jaarthema van De Hoop.

Op woensdagavond 21 juni worden er op verschillende locaties van De Hoop in heel Nederland workshops en seminars gehouden. De Hoop heeft veel kennis opgedaan op het gebied van verslaving en psychische problematiek. Die kennis willen we graag delen met andere mensen, zo dicht mogelijk bij hen in de buurt.

De dag erna, donderdag 22 juni, is er een Ladiesnight. De bekende psychologe Michelle van Dusseldorp spreekt op Dorp De Hoop speciaal voor vrouwen over het thema ‘Ik kan veranderen’.

Tijdens de Week van Hoop vinden ook twee sponsorfietstochten voor De Hoop plaats. Donderdag starten de wielrenners van Cycle for Hope met Rondje Nederland. Zij rijden in 48 uur maar liefs 1200 km. Op zaterdag start de Toertocht van Cycle for Hope. Aan het eind van de middag is de spectaculaire finish van beide tochten.

Vrijdag geeft de christelijke band InSalvation bij De Hoop een spetterend concert. Op zaterdag 24 juni, de laatste dag van de Week van Hoop, gooien wij onze deuren open. Neem een kijkje bij De Hoop en kom op de koffie!

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher