Kees Kraayenoord
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

Auteur: Redactie

Kees Kraayenoord: "Mijn grootste worsteling is de worsteling met mezelf"

Kees Kraayenoord, een succesvolle aanbiddingsleider waar veel mensen tegenop kijken. Maar met zijn leven achter de spotlights heeft hij het soms moeilijk. In zijn autobiografische boek ‘Backstage’ neemt hij de lezers mee achter de schermen. Hij vertelt over de worsteling, teleurstellingen en successen in zijn leven en over de zoektocht naar zichzelf.

,,Het boek had een meerledig doel,” vertelt hij. ,,Aan de ene kant had ik een soort innerlijke behoefte om mijn eigen verhaal op te schrijven. Maar ik had ook behoefte om aan andere mensen uit te leggen hoe ik het beleefde dat ik gestopt was met mijn muziekbedrijf. Dat kan ik niet vertellen in een minuutje. Het verhaal is veel groter. Ik heb het gevoel dat God door mijn leven heen een verhaal aan het schrijven is.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

H
Janny Feenstra: eerlijk en kwetsbaar opgesteld. Zonder masker. Zo zouden we allemaal moeten zijn. Jezelf mogen zijn. En inderdaad: we kunnen niets verdienen. Genade en niets anders dan genade. Hij houdt ons vast en Hij houdt oneindig veel van ons. Ga maar door met het maken van je mooie liederen Kees. Ze bemoedigen velen.
Jakobus 5:16 NBG-"Belijdt daarom elkander uw zonden en bidt voor elkander, opdat gij genezing ontvangt. Het gebed van een rechtvaardige vermag veel, doordat er kracht aan verleend wordt."Het zal nog wel behoorlijk lang duren, voordat we elkaar onze zonden zullen belijden, vrees ik. Ik heb het geprobeerd in de gemeente. Dan krijg je op je af van: "nou, dat is privé hoor" of iets als: ïk ga mijn eigen nest niet bevuilen".De Heer zal nog een zeer groot werk moeten doen onder diegenen die zich christenen noemen. Ik voelde me i.i.g. als een idioot.
@Peter Overduin, Jezus Christus kwam voor twee dingen: Hij kwam om ons door Zijn bloed definitief te verlossen van de schuld van de zonden (rechtvaardiging – Romeinen 3-5) én om ons door Zijn Geest te bevrijden uit de macht van de zonde (heiliging – Romeinen 6-8). In één tekst: Kolossenzen 1: 13 en 14 ‘Hij (de Vader) heeft ons bevrijd uit de macht van de duisternis (de zondemacht) en overgebracht in het Koninkrijk van de Zoon van Zijn liefde, in Wie wij de verlossing hebben, de vergeving van de zonden.’
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen