Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 maart 2017 door Redactie

Deze evangelist stemt op... Geert Wilders

Waar moet je als christen op stemmen aanstaande woensdag? Evangelist Ronald Plat legt op zijn Facebookpagina uit waarom hij niet op de SGP stemt, niet op de ChristenUnie, maar op Geert Wilders.

"Ik heb jarenlang gewoon maar gestemd op christelijke partijen die er waren, ach, dan komt het wel goed. De praktijk was echter dat mijn stem verloren ging omdat deze kleine jongetjes niets of nauwelijks in de melk te brokkelen hebben in het politieke geweld in Den Haag. Totdat....

Jaren terug hoorde ik een uitspraak van een bekende en accurate profetes uit Amerika genaamd Jane Hammon. Zij zei het volgende: "the Lord says that He is using someone in Holland in politics. He does not know me, but I am using him to give resistance to Islam." Vrij vertaald zei ze dat Jezus iemand in de Nederlandse politiek gebruikt om tegengas te bieden aan een oprukkende islam en om mensen wakker te schudden. Deze man kent de Heer niet persoonlijk maar wordt wel door Hem gebruikt. Dat was voor mij een belangrijk signaal.

In de Bijbel zien we ook tal van voorbeelden van mensen die God niet kenden maar toch werden gebruikt voor Zijn plannen. Waarom gebruikt God geen christen in de Nederlandse politiek? Dat komt omdat we in Nederland te maken hebben met humanisme dat ook is doorgedrongen in het lichaam van Christus. We moeten lief, aardig en vooral heel tolerant zijn. "U wilt een megamoskee? Geen probleem, wij bouwen en financieren hem wel voor u. Haatimams? Geen probleem, laat maar komen hoor. Wij leggen de rode loper wel uit in Nederland." Het Nederlandse christendom is door het humanisme ook tolerant geworden tegen het kwade en ze zien het zelf niet. Nergens in de Bijbel zien we dat we tolerant moeten zijn tegen het kwade. De Bijbel roept ons juist op om de duisternis op te sporen, te ontmaskeren en uit te roeien.

Ik heb het nu niet over moslims. Deze mensen zijn ook maar gewoon slaaf van een systeem, van een doctrine. Islam betekent namelijk letterlijk: 'onderdrukking' en dat is precies wat er op de agenda staat voor Europa. De EU, de Bilderberg groep en alle corrupte politici in Europa willen meer islam. Dat geeft hen namelijk meer macht omdat mensen hun focus verliezen door de geest van angst die islam met zich mee brengt. Meer macht is meer geld in hun eigen portemonnee. De cirkel is weer rond.

Tja, die man waar Jane Hammon over sprak is natuurlijk Geert Wilders. Hij is met de dood bedreigd, is zijn vrijheid al tien jaar kwijt, moest steeds vluchten en overnachten in kazernes met zijn vrouw, staat op diverse islamitische dodenlijsten en wordt doodgezwegen door de corrupte media. Hij en zijn vrouw worden continu omringd door een groot aantal bewakers, dag en nacht. Hij is een lastpost die niet om te kopen is. Hij gaat namelijk voor een hoger doel: bescherming van onze vrijheid waar zoveel mensen in de Tweede Wereldoorlog hun levens voor hebben gegeven.

Geert zet zich in om Nederland uit de EU te krijgen. Hij ziet het als enige zeer goed! De EU die ons letterlijk leeg rooft en ons vervolgens een sigaar uit eigen doos geeft als zoethoudertje. Dit systeem zal vallen. Ik bid ervoor en ik profeteer het. Of het nou kort of lang duurt, het zal vallen! Alle corruptie, bedrog, machtsmisbruik zal aan het licht komen in de naties. Onderdrukkende systemen zullen worden aangepakt en hun macht verliezen, waaronder islam.

Ik stem op Geert aanstaande woensdag."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen