Vietnamese peuter geneest na gebed

17-02-2017 door SDOK

Een tweejarig meisje met misvormde voeten uit Vietnam, is genezen na gebed. Het wonder versterkt de kerk in Vietnam, laat SDOK weten op basis van berichtgeving via Persecution.org.

De ouders van Mai reisden voor de tweede keer met de peuter naar het ziekenhuis in Ho Chi Minh City om te zien of dokters haar konden helpen. Een jaar eerder hadden artsen niks kunnen doen om het meisje te helpen. Mai is geboren met gebogen voetjes en ze kon niet staan of lopen. Mai’s ouders besloten eerst het kantoor van een lokale voorganger te bezoeken. De voorganger – zijn naam is geheim gehouden om veiligheidsredenen - bad voor de kleine Mai. Ook vroeg hij vijf andere voorgangers die op dat moment een training van hem kregen, om mee te bidden, zo vertelt hij.

“De volgende dag, terwijl de ouders en hun dochter in de wachtkamer van het ziekenhuis zaten totdat ze aan de beurt waren, kon Mai voor het eerst van haar leven lopen. Met hulp van haar ouders liep ze een meter," zegt de voorganger. De volgende morgen kon Mai twee meter lopen, terwijl ze met een hand tegen de muur steunde. Twee dagen later lieten ze aan de voorganger weten dat Mai grotendeels was genezen.
“Niet lang daarna kon Mai staan, lopen en rennen als een normaal kind," vertelt de voorganger.

Lees hier meer op de site van SDOK.

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Vietnamese peuter geneest na gebed
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!