'Bewaker laat christenen vrij na droom'

17-02-2017 door SDOK

Vier christenen in het Midden-Oosten zijn vrijgelaten nadat Jezus was verschenen aan de gevangenisbewaker, meldt SDOK op basis van berichtgeving via Bibles4Mideast.

De voorgangers gaven bijbelles aan de twee christenen die pas tot geloof waren gekomen. Op dat moment viel de politie hun huis binnen, hen sloeg en hen daarna in de gevangenis zette. Ze werden beschuldigd van ‘blasfemie tegen de profeet’ en het ‘bekeren van moslims tot een valse religie’. Een ‘shariarechtbank’ bevond de vier schuldig. In de gevangenis werden ze twee dagen lang wreed geslagen op hun gebogen rug terwijl hun handen waren vastgebonden aan een stalen stang.

Op een gegeven moment kwam een hoge gevangenisofficier naar hun cel. Hij verbaasde hen allemaal door te vragen of de vier gevangenen voor hem wilden bidden. Het bleek dat hij een droom had gehad. Jezus was vol glorie aan hem verschenen, gezeten op een troon en omringd door helder licht en miljoenen engelen. Jezus hief zijn handen met littekens en toonde ze aan de gevangenisofficier. De nacht erna droomde de officier de droom opnieuw. Daarom zocht hij op internet meer over Hem.

De nacht erna had hij een andere droom. Jezus verscheen nog een keer aan hem en zei: “Mijn kinderen worden gemarteld in jouw gevangenis. Ik vertrouw hen aan jou toe. Mijn kinderen zijn mijn oogappels.” Op dat moment besloot de officier de gevangenen te bezoeken. Hij bleef drie dagen, en gebruikte bijna al zijn tijd om met hen over Jezus te spreken. Ze deelden het Evangelie met hem en hij vertrouwde zichzelf toe aan Jezus Christus. 

Lees het volledige verhaal op de site van SDOK.

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over 'Bewaker laat christenen vrij na droom'
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!