Dagelijks leven

17 februari 2017 door Royal Jongbloed

Nieuw boek over de diepere drijfveren van de opvoeders

Volgende week verschijnt Opvoeden is gekkenwerk. Een boek dat verder gaat dan alleen opvoedtips; het gaat over de diepere drijfveren van de opvoeders. Op 23 februari a.s. vindt de feestelijke presentatie plaats in boekhandel Cursief te Gorinchem.

In Opvoeden is gekkenwerk gaat auteur Jos de Kock op zoek naar de drijfveren van opvoeders. Wat zijn je uitgangspunten? Elk van de elf hoofdstukken start met een stelling die aanzet tot nadenken. Elk onderwerp komt met inspirerende vragen om er verder op in te gaan, in opvoedkringen of voor persoonlijke verdieping. Het is niet alleen een boek voor vaders en moeders, maar ook voor professionals in de opvoedpraktijk, zoals leerkrachten, gezinscoaches en kinder- en jongerenwerkers.

Het boek valt op door de combinatie van enerzijds een luchtige manier van brengen van de onderwerpen, en aan de andere kant de diepgang daarvan. "De Kock neemt de uitdagingen van het opvoeden serieus, gaat er lichtvoetig mee om en brengt tegelijk verdieping aan," zegt Friso Mout (specialist geloofsopvoeding bij JOP, jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk).

Klik hier om het boek te bekijken of te bestellen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher