bidden
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

31 oktober 2016 door Jeffrey Schipper

"God heeft onze zieke dochters niet genezen"

“We hebben God jarenlang gevraagd om genezing van onze dochters, maar er is niets veranderd. Daarom word ik boos als christenen beweren dat God altijd geneest. Die overtuiging is schadelijk,” zegt Marijke Volgers. Opmerkingen als ‘Zonden staan een gebedsverhoring in de weg’ en ‘mogelijk heb je een te klein geloof’ waren voor haar aanleiding om een blog te schrijven over God die niet altijd geneest. CIP.nl zocht Marijke op in Den Bosch.

Marijke en haar man Marc hebben twee dochters. Allebei hadden ze op deze wereld een lastige start. De oudste huilde soms 12 tot 16 uur per dag. ‘Bidden hielp niets. Helemaal niets. En elke keer als we een oorzaak vonden en er even verbetering kwam, kwam er ook weer iets anders naar boven, waar ze dan weer last van had,’ schreef ze in haar blog. Bijna vier jaar na de geboorte van de oudste, en twee miskramen verder, werd Caitlyn geboren. Al snel werd duidelijk dat zij kampte met een aangeboren hartritmestoornis. Voor haar geldt hetzelfde. Gebed helpt niet. Ze is voortdurend ziek en binnenkort krijgt ze de vijfde ingreep op KNO-gebied.  Heeft deze zomer de vijfde ingreep op KNO-gebied gehad. Onderzoek bij een kinderimmunoloog loopt.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Heftig om weer jullie verhaal te lezen Marijke! Ik ken je nog van dat je in Zeist werkte met mijn zoon Frank. Heel veel wijsheid en vrede, samen met Mark.
A
De Heere is ALTIJD nabij.....
T
Waar 2 of 3 in mijn naam vergaderd zijn ben Ik in hun midden zegt het Woord van God. Of je nu wel of niet geneest. ( moeilijk is dat als je bidt voor genezing ) Jezus is erbij!!!
Toon meer reacties (4)