Jan Pool
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

Auteur: Redactie

Jan Pool ontving een visioen van God over de Kerk in Nederland

Spreker en schrijver Jan Pool, bij velen bekend vanwege zijn bijdrages aan de VrijZijn conferenties, kreeg niet lang geleden een visioen van God over de kerk in Nederland. Tegenover CIP.nl vertelt hij over wat hij heeft gezien. “Een visioen is bedoeld om hoop te geven, mensen te bemoedigen, hen een hart onder de riem te steken. In dit geval laat het ook iets zien over de toekomst die God voor ons in petto heeft.” 
 
“Ik zat tijdens een conferentie met Kris Vallotton achterin de zaal. Soms heb ik tijdens de aanbidding van die momenten dat ik me helemaal verlies in God. Dan ben ik zo intens gericht op God dat ik me niet meer bewust ben van mijn omgeving. Dat gebeurde toen ook. In dit geval kreeg ik ook nog eens een visioen, iets wat me maar drie keer eerder in m’n leven is overkomen. En ik ben al 62 jaar!” 
CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Prachtige getuigenis Jan. Een visioen in de jaren '80 heeft mij doen besluiten een stichting op te richten. Via 27 MC zenders mocht ik jaren met 30 andere medewerkers pastorale hulp verlenen in woonwijken en vertellen over het evangelie.

God werkt onder andere via openbaringen en visioenen en ik geloof dat Hij dat nog steeds doet. Ik geloof dat God via de Heilige Geest nog steeds mensen wil bereiken. De vraag is of de kerk in het algemeen daarop is ingesteld of er nog ontvankelijk voor is.