Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 september 2016 door Jeffrey Schipper

Trump ontvangt zegen en gebedssjaal van pinkstervoorganger

Donald Trump heeft zaterdag een joodse gebedssjaal ontvangen van pinkstervoorganger Wayne T. Jackson. De Republikeinse presidentskandidaat werd hartelijk verwelkomd door de overwegend zwarte geloofsgemeenschap Great Faith Ministries in Detroit.

"De Afro-Amerikaanse gemeenschap is één van Gods grootste geschenken voor Amerika," zei Trump. Hij verzekerde zijn toehoorders dat hij de kerk bezocht om "te luisteren naar hun boodschap" en hoopte dat hij met zijn komst de kerk zou helpen om "hun boodschap voor een groter publiek" voor het voetlicht te brengen. De zakenman voegde toe dat hij de raciale spanningen in de VS te lijf wil gaan. Om dit standpunt kracht bij te zetten, citeerde Trump 1 Johannes 4:12, 'Niemand heeft ooit God gezien. Als wij elkaar liefhebben, blijft God in ons en is Zijn liefde in ons volmaakt geworden.'

Voorganger Jackson gaf Trump de zegen mee en om dit te kracht bij te zetten overhandigde hij een joodse gebedssjaal. Sommigen suggeren dat deze actie is ondernomen om Joodse en Afro-Amerikaanse kiezers te trekken, meldt The Times of Israël.

Bekijk onderstaande video:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen