Mooi

09 november 2015 door Anne Vader

Luister dit prachtige nieuwe lied van Christian Verwoerd over herstel

"Bij Jezus ligt genezing, geen probleem is Hem te groot. Zelfs de diepste nood is Hem niet onbekend." Dat zingt Christian Verwoerd in een lied dat hij schreef in opdracht van het platform Hart voor het Gezin.

In het lied komen vragen aan de orde als 'Waar haal ik nieuwe hoop vandaan?' en 'Is er iemand die weg naar boven ziet?' "Vanuit die vragen willen we mensen wijzen op de hoop die er te vinden is bij Jezus," vertelt Christian. "Hoe uitzichtloos een situatie ook kan lijken, we geloven dat in alle gebrokenheid Jezus uiteindelijk Degene is die een nieuwe weg kan openen. Hij is de grote Hersteller. Niet altijd zullen omstandigheden naar onze wens veranderen, maar bij Hem is er uitzicht; een weg vooruit!"

Hij hoopt dat mensen door het lied worden geraakt en dat er op die manier ergens doorheen gebroken wordt, zodat herstel kan beginnen. "Als gesprekken misschien vastlopen, of harten moeilijk te bereiken zijn, kan een lied soms op een andere manier helpen, door het hart en het gevoel te raken. We bidden dat het lied op die manier gebruikt mag worden. Dat er woorden mogen blijven hangen die bij kunnen dragen aan genezing en herstel."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher