Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

30 september 2015 door Redactie

Billy Graham waarschuwt voor de hel

In wat wel eens zijn laatste boek zou kunnen zijn waarschuwt evangelist Billy Graham voor de hel. De 96-jarige evangelist schreef recent het boek 'Where I Am: Heaven, Eternity, and Our Life Beyond'. In de intro van het boek schrijft hij: "De hel is niet een idee, een gedachtespinsel, of een soort horrorfilm. Het is de afschuwelijke realiteit voor degenen die weigeren God in hun leugens toe te laten en een nieuwe schepping te worden vol van Zijn vergeving en liefde."

Hij vervolgt: "Sommigen denken dat ze automatisch de hemel kunnen binnenlopen als hun leven op aarde voorbij is, want God is liefde. Dat zou het offer van Jezus aan het kruis teniet doen. Dwaal niet, want God valt niet te bespotten. God is ook een God van gerechtigheid en rechtvaardigheid. Hij bereidt niet een plek voor mensen in de hemel die zich niet willen bekeren van hun zonden."

Het is de afschuwelijke realiteit voor degenen die weigeren God in hun leugens toe te laten en van hen een nieuwe schepping te maken vol van Zijn vergeving en liefde.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen