Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 mei 2015 door Redactie

Jessie loopt na gebed op Opwekking zonder krukken

Tijdens de pinksterconferentie van Stichting Opwekking besloot een groep christenen voor mensen te gaan bidden die ziek zijn of pijn hebben.

In dit filmpje is te zien hoe een meisje met krukken na gebed geen pijn meer zegt te voelen en spontaan begint te rennen: 


Na deze gebeurtenis moedigde christenen haar aan om zelf ook te gaan bidden. Evangelist Ferry van der Marel was tijdens Opwekking ook aan het bidden voor zieken. Hij laat tegenover CIP weten: 'We genezen mensen in Jezus Naam en vertellen hoe dit kan. Een hele hoop christenen geloven niet dat dit vandaag nog gebeurt.' Hij voegt toe: 'We vertelden het meisje dat genas dat dit dus ook voor haar is. Toen is ze meegelopen en is ze mee gaan bidden voor anderen.'

De video's werden onder andere opgepikt door Geenstijl.nl en Dumpert.nl. Op die websites worden de filmpjes veelal afgedaan als onzin. Zo zegt Sjoerd Peeters: 'Uw aanstelleritis is genezen'. Op de facebookpagina van Dumpert reageren echter ook veel christenen. Leonard Sterkenburg zegt: 'God is goed... Jezus geneest.' Nadieh Neerhoof is ook positief over de filmpjes: 'Wauw! Er gebeuren gave dingen op Opwekking!'

Tijdens de pinksterconferentie werd er zondagavond in de grote tent ook gebeden voor zieken. Deze samenkomst is terug te zien op www.opwekkinggemist.nl.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen