Nieuws

24 oktober 2013 door Rik Bokelman

Veel inzendingen voor Webfish Awards 2013

De inschrijving voor de Webfish Awards 2013 is kortgeleden van start gegaan. Inmiddels zijn er al tientallen inzendingen. De Webfish Awards worden jaarlijks uitgereikt aan organisaties en personen in het Nederlandse taalgebied die het christelijk geloof het beste onder de aandacht brengen via social media of websites. 

Er zijn dit jaar drie categorieën: websites kerken, websites particulieren en websites van organisaties. De inschrijvingstermijn loopt nog tot 1 november. Op zaterdag 9 november vindt de prijsuitreiking plaats in het hoofdkantoor van Protestantse Kerk in Utrecht. De prijsuitreiking wordt gecombineerd met het evenement Kerk2013 over doeltreffend gebruik van internet door kerken. 

In de drie categorieën is één prijs te winnen, de zilveren en bronzen Webfish Awards zijn afgeschaft. De kritische, interdisciplinaire jury wordt dit jaar gevormd door: Eric van den Berg, Katholiek.nl (juryvoorzitter); Frank Bosman, spraakmakend cultuurtheoloog aan de Tilburg School of Theology; Tom Mikkers, algemeen secretaris van de Remonstrantse Broederschap; Adrie Stemmer-van Ravenswaaij, webmaster van het PKN-project MijnKerk.nl en Christiaan Verwijs, mede-organisator van Kerk2013 en Scrum Master en coach bij internetbedrijf NowOnline.

Ook het publiek kan de sites beoordelen door een stem uit te brengen vanaf 1 november. De publieksstem weegt in het eindoordeel mee als één jurystem

Webfish Awards 2013 is een gezamenlijk initiatief van IKON, Katholiek.nl, Protestantse Kerk, Raad van Kerken, FKT Universiteit van Tilburg en de Protestantse Theologische Universiteit. Met deze prijs willen zij christelijk Nederland en Vlaanderen uitdagen social media en internet te blijven ontwikkelen en verbeteren.

Op de website www.webfishawards.nl is meer informatie te vinden en kunnen inzendingen worden aangemeld.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher