Nieuws

14 oktober 2013 door Jeffrey Schipper

Steppers van 7 tot 70 jaar steppen voor goede doel

Op zaterdag 19 oktober organiseert zendingsorganisatie ECM Nederland alweer voor de achtste keer de StepRace in en rond Deventer. Ruim 40 deelnemers van 7 tot 70 jaar steppen geld bij elkaar voor de zendingswerkers van ECM. Nieuw dit jaar is dat acht fanatiekelingen zich aan een MonsterTocht van Maastricht naar Deventer wagen.

De StepRace heeft inmiddels een flinke traditie opgebouwd, waarbij de vorm en de locatie van het evenement ieder jaar iets anders is. Dit jaar steppen (of fietsen of hardlopen) de deelnemers rondes van 10 kilometer, ruwweg van Deventer naar Bathmen en terug. Startpunt is basisschool Dol-Fijn aan de Bosanemoon 30 in Deventer. De MonsterTocht die dit jaar voor het eerst gehouden wordt, vertrekt op vrijdagmorgen 18 oktober vanuit Maastricht. Acht deelnemers steppen die dag de ongeveer 120 kilometer naar Nijmegen, waar ze zullen overnachten. Op de zaterdag van de StepRace leggen ze de laatste ruim 80 kilometer naar Deventer af, waarna ze nog een rondje meesteppen met de andere deelnemers.

In totaal hebben ruim 40 mensen zich aangemeld voor de StepRace van dit jaar. Daaronder een piepjonge deelnemer van net 7 jaar en een deelnemer die die dag 70 jaar wordt, Ben Reuvers. Die uitzonderlijk sportieve veteraan zal niet alleen de warming-up verzorgen, maar ook proberen zes rondes te steppen en twee rondes te hardlopen.

Klik hier voor meer informatie.

 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher