Drie boeken voor mannen

11-06-2013 door Rik Bokelman

1. Help ik ben een man! 
'Moet ik als man nu stoer zijn of juist soft?' Vraag jij je dat ook wel eens af? Dan ben je niet de enige! Veel mannen worstelen met hun identiteit. Als je antwoord wilt op vragen als: 'Hoe zit ik nu eigenlijk in elkaar?' en 'Wat is Gods plan met mij als man?', dan is dit boek echt iets voor jou. Een van de grootste uitdagingen voor de hedendaagse man is het herontdekken van zijn rol. Hoe kun je als man met daadkracht én gevoeligheid jouw unieke plek innemen in de wereld van je gezin, werk en samenleving? - Bestel het boek hier.

2. Echte mannen 
Wat betekent het om een man te zijn? Hoe weet ik dat ik als man uit het juiste hout gesneden ben? Hoe word ik man zoals God het bedoeld heeft? De levensreis van jongen naar man is dé centrale missie van het mannenleven. Die reis voert door verschillende fasen: van jongen tot cowboy, tot strijder, tot minnaar, tot koning, tot wijze. Helaas brengen steeds minder mannen deze levensreis tot een goed einde. Ze kennen God niet als Vader en veel aardse mannen zijn niet langer beschikbaar als vaderfiguur.  

Toch heeft iedere man een gids nodig om écht man te kunnen worden. Je leert wie je bent en hoe je in elkaar zit als man, van een man. John Eldredge neemt je mee, langs valkuilen, vaderwonden en goede voorbeelden naar het Vaderschap van God. Zo laat hij zien hoe Vader-God van iedere man, hoe jong of oud ook, een échte man wil maken. - Bestel het boek.

3. Het gevecht van iedere man 
Vierentwintig uur per dag zijn ze beschikbaar – sensuele beelden – in allerlei vormen: op papier, op tv, via het internet, en zelfs via de telefoon. Als man heb je het niet gemakkelijk. Maar God heeft je geschapen met de mogelijkheid je ogen en gedachten te trainen en te beheersen. Je kunt in zijn kracht zijn weg bewandelen. Het gevecht van iedere man biedt een gedetailleerd strijdplan om met Gods hulp een seksueel integere man te worden.

Dit boek is niet alleen om te lezen, maar ook om te leven. Het maakt niet uit wat je hebt gedaan. De auteurs dagen je uit om in Gods plan voor jouw leven te wandelen: gelukkig, rein en vernieuwd, zonder de geringste smet. - Bestel het boek.

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Drie boeken voor mannen
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!