Steun familie Vermeulen

15-05-2013 door Rik Bokelman
Gisteren is het huis van familie Vermeulen volledig afgebrand. Leo en Teuni Vermeulen zijn christen en bezoeken een evangelische gemeente in Lekkerkerk. Hun huis in Lekkerkerk is tot aan de grond toe afgebrand. De brand begon in de schuur, die Teuni onder andere gebruikte om spullen in te zamelen voor armen in Roemenië. Leo gebruikt die voor zijn werk als loodgieter. De brand sloeg gisteren van de schuur over naar het woonhuis. Op dat moment waren zij niet aanwezig in hun huis. Onder andere de rolstoel en de orthopedische schoenen van hun gehandicapte zoon is in vlammen opgegaan. Voor veel dingen zijn zij helaas niet verzekerd. 

Paulus roept in de brief aan de Galaten op om 'in de tijd die ons nog rest voor iedereen het goede doen, vooral voor onze geloofsgenoten.' Het leek de redactie van CIP.nl na contact met de familie daarom een goed idee om lezers van CIP.nl op te roepen de familie Vermeulen te steunen. Er is behoefte aan gebed, financiën, bemoediging en spullen (o.a. kleren) voor het dagelijks leven. Men liet de redactie weten dat men als familie vertrouwt op "God die goed is". 

Wat kun je doen
- Stuur een kaartje ter bemoediging aan Leo en Teuni: Merellaan 175, 2903 GD te Capelle aan de Ijssel. Dit is het adres van familie. Zij geven de kaarten aan Leo en Teuni.
- Bid voor steun en troost voor familie Vermeulen.
- Kun je helpen met financiën of spullen bel dan met (zwager) Patrick Marx, 06-52333688 of 010-2653873. Of mail hem via freebirdpat@live.nl.

Klik hier of hier voor meer foto's.
 

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Steun familie Vermeulen
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!