Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 februari 2013 door Redactie

De Betteld opent haar derde vestiging in Cadzand Bad

Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld uit Zelhem opent eind april haar derde vestiging in het kustplaatsje Cadzand Bad in Zeeuws Vlaanderen. De familie Hobelman neemt de voormalige camping over van familie de Bruijne die deze al vele tientallen jaren heeft gerund onder de naam De Elzenhof. De camping heeft 80 plaatsen. De Betteld in Zelhem is een vakantiepark en conferentiecentrum met een uitgebreid evangelisch programma. Mensen van reformatorisch tot Pinksteren voelen zich thuis op De Betteld. Per 1 juli van 2012 nam De Betteld een conferentiecentrum in Amerongen over en in het voorjaar van 2013 zal De Betteld ook haar deuren openen in Zeeuws Vlaanderen. De camping ligt een paar minuten lopen van het strand en tevens ligt het hele Belgische achterland open voor toeristische uitjes. Er is een heldere website geopend met daarop veel informatie over de camping zelf en over de mogelijkheden in de regio:  www.betteld-cadzandbad.nl 

Beheerder van de drie Betteld locaties is Gerhard Hobelman: “Ik ben heel blij dat twee van m’n zoons veel interesse hebben in het runnen van deze camping.  Onze zoon Bas heeft MRO (Management Recreatie Onderneming) gestudeerd aan de NHTV in Breda en werkt nu bij De Jaarbeurs in Utrecht. Hij zal er in het voorjaar gaan wonen. Onze jongste zoon Niek studeert Facility Management en is ook erg gemotiveerd om te helpen met het beheer om van Cadzand Bad een succes te maken”.

De Betteld staat bekend om haar programma en zal in Cadzand ook een goed programma neerzetten voor kinderen, jeugd en volwassenen. Dit wordt wel eenvoudiger en volledig aangepast aan de situatie. Mensen komen naar de zee voor het strand en daarom zullen de kinderprogramma’s ’s morgens al redelijk op tijd starten zodat de ouders relax de dag kunnen beginnen. ’s Middags is er geen programma en ’s avonds zijn er leuke meetings, films en sport voor de jeugd en de volwassenen. Er is goed sanitair en ook zal er eenvoudige en gezellige horeca worden opgestart. Cadzand heeft de sfeer van “kamperen bij de boer”. In eerste instantie wordt de oude camping voortgezet, maar er is een bestemmingswijziging in gang gezet bij de gemeente Sluis. Het ligt in de bedoeling om over twee jaar, als dat lukt, ook vakantiehuisjes te verkopen op 5,5 hectare. Het is de intentie om dit voorjaar te starten met het uitgeven van opties op kavels. Als de bestemmingswijziging lukt en rond is, dan kunnen mensen deze optie omzetten in een boeking.

Mensen kunnen meer informatie vinden op:  www.betteld-cadzandbad.nl 
Alle Betteld plannen zoals deze en vele andere zaken staan in het nieuwe Buiding Bridges magazine.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen