Nieuws

10 mei 2012 door Rik Bokelman

"We waren 9 jaar getrouwd maar kinderloos"

"Op woensdag 28 september 2011 liep ik met mijn moeder te winkelen in Ridderkerk in de Ridderhof. Daar stond de ‘Jezus redt’ bus van NaarHouse en we kwamen in gesprek met een evangelist. Ik kom zelf uit Schiedam. We kwamen met hem in gesprek over het geloof.  Wij zijn zelf ook christen. We kwamen van het een op het ander en toen vertelde ik dat mijn man en ik al 9 jaar getrouwd zijn maar kinderloos." Aan het woord is Annelies de Boed. Ze vertelt haar verhaal.

"Zo'n 3,5 jaar geleden startten wij een behandeltraject hiervoor in het ziekenhuis. Toen de eerste behandeling mislukt was, zaten we behoorlijk in de put. Die zondag na de dienst kwam er een man naar mij toe uit onze kerk. Hij vertelde ons dat hij iets voor ons op zijn hart gedrukt kreeg, dat wij de wens van ons hart zullen ontvangen! De volgende dag bevestigde de dominee ook nog eens dat hij tijdens zijn preek in deze dienst sterk met ons bewogen werd. Hij kreeg ons op zijn hart gedrukt."

Annelies de Boed: "In november 2010, na 2,5 jaar van behandeling, zijn we gestopt met het ziekenhuis, maar de ontvangen belofte van God was altijd voor ogen. Afgelopen 28 september vroeg de medewerker van de “Jezus redt” bus of hij voor mij en mijn man Arjan mocht bidden. Hij heeft toen speciaal gebeden of God onze onvruchtbaarheid weg wilde nemen en of God ons wilde zegenen. Hierna is er een groot wonder gebeurd. Ik ben hierna gelijk zwanger geraakt! Alles gaat goed tot nu toe en we zijn heel erg blij en verwonderd over dit grote wonder van God! Zijn belofte voor ons is in vervulling gegaan. Hij is zo’n speciale weg met ons gegaan waarin hij veel mensen gebruikt heeft tot eer van Zijn Naam. God doet grote wonderen op het gebed!"

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher