Arabische Knessetleden tegen Judaisering van Jeruzalem

28-02-2012 door Rik Bokelman
Knessetleden hebben kritiek laten horen op de deelname van een groot aantal Arabische parlementsleden aan de Internationale Conferentie ter bescherming van Jeruzalem in Doha, Qatar. De conferentie begon op zondag, duurt drie dagen en er nemen vertegenwoordigers uit 70 landen aan deel.

Op de officiële website van de conferentie worden de Israëlische Arabieren aangeduid als 'Vertegenwoordigers van Palestina', zodat het lijkt of ze de Palestijnse Autoriteit vertegenwoordigen.

Knessetlid Miri Regev (Likoed) meent dat de immuniteit van de Arabische Parlementariërs moeten worden ingetrokken. 'Trojaanse paarden hebben niets te zoeken in de Israëlische Knesset', voegde ze eraan toe.

Alex Miller (Israel Beitenu) zei dat je weer kunt zien, dat deze Knessetleden al het mogelijke doen om de soevereiniteit van de staat te ondermijnen. 'Het is absurd dat leden van de Knesset dag en nacht de staat Israël tegenwerken', zei Miller.

De Arabische parlementariër Talab al-Sana, deelnemer aan de conferentie, zei:. 'De Israëlische politiek zal Jeruzalem Joodser maken en de Palestijnen verdrijven en heilige Islamitische plaatsen vernietigen met name de Al-Aqsa moskee'. Hij dreigde, dat als Israël de Al-Aqsa moskee aantast, dit zal leiden tot het uitbreken van een wereldwijde islamitische jihad, een heilige oorlog.

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Arabische Knessetleden tegen Judaisering van Jeruzalem
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!