Nieuws

26 april 2011 door Rosalinda Neele

Het braaksel van Lady Gaga

Een van de meest populaire artiesten onder reformatorische jongeren, de witgepleisterde grafspelonk Gaga, heeft christenen over de hele wereld opnieuw op de kast gekregen. In haar nieuwste profane song zingt ze over haar liefde voor Judas, de verrader van Jezus Christus. "Hij is de demon aan wie ik mij vastklamp", kweelt ze. De single stond binnen 24 uur in Amerika op nummer 1. De bijbehorende clip, waarin het seksmonster zelf Maria Magdalena speelt, wordt nog deze maand uitgebracht.

Sommige christenen, zo meldt de EO, beschouwen Lady Gaga zelfs als de voorspelde antichrist. Daar reageerde ze via twitter onmiddellijk op met: Sexy Beast 666. Een heldere boodschap dus. Ze is pas 25 en staat nog maar aan het begin van haar carrière.
 
Onder orthodox-christelijke jeugd is Gaga ongekend populair. Op reformatorische schoolpleinen bestaat een lijvige ruilhandel in clips en muziek van deze biseksuele tante die godslastering tot een kunst heeft verheven. Dat zal na het uitbrengen van haar nieuwste single en clip wel niet anders worden. En daarmee geef je als refojongere een heldere boodschap af. Richting de Allerhoogste, welteverstaan: liever het braaksel en slijk van Lady Gaga dan het heerlijk evangelie van Jezus Christus. Eet smakelijk…

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify