Nieuws

08 februari 2011 door Patrick Goede

"Christen voor Israel geeft verkeerd signaal af"

De Legerband van Israel Tzahal' geeft eind februari drie concerten in Nederland. Deze worden georganiseerd door Christenen voor Israël, in Barneveld, Dordrecht en Groningen. Christenen voor Israel geeft met de uitnodiging volgens Jos Strengholt een totaal verkeerd signaal af.
 
"Het leger vormt de ruggengraat van Israels misdadige politiek van annexatie en geweld. Met misdaden bedoelen wij: het niet respecteren van eigendommen, het ernstig belemmeren van bewegingsvrijheid in de bezette gebieden, het vernietigen van huizen, het toepassen collectieve straffen, enz", schrijft Strengholt op zijn blog.
 
"Tzahal is het lieve gezicht van hetzelfde leger dat in internationale rapporten beschuldigd is van oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. Hoe kun je in vredesnaam als Christenen samenkomen om daarvan te genieten?" vraagt hij zich af.
 
"Blijkbaar zijn demonstranten van plan om bij elk van de concerten een hoop lawaai te gaan maken tijdens de optredens. Vast heel irritant voor Christenen voor Israel, maar lang niet zo vervelend als het gedrag van het Israelische leger waar de Palestijnen op de Westbank dagelijks mee leven."
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher