Nieuws

07 oktober 2009 door Leonard Walpot

De kracht Gods in ons

En hoe overweldigend groot de krachtige werking van Gods macht is voor ons die geloven. 20 Die macht was ook werkzaam in Christus toen God hem opwekte uit de dood en hem in de hemelsferen een plaats gaf aan zijn rechterhand. (Efeziërs 1: 19,20)

Paulus bad in zijn dagen voor de heiligen in Efeze, dat ze de uitzonderlijke grootheid van Gods macht zouden zien, die Hij hun alreeds geschonken had. Wanneer  wij vandaag de dag niet zien dat de kracht in ons en de kracht in Christus niet één en dezelfde is, dan moeten wij ook bidden om dat te zien.

Wanneer de kracht in ons, minder is dan de kracht in Christus, moeten we erkennen dat we veel dingen nog niet gezien hebben. Laten we ons nederig God belijden en vragen of Hij ons wil laten zien.

De kracht waarmee God werkt in al degenen die geloven, is dezelfde kracht als die Hij in al Zijn macht aan Christus gegeven heeft. Halleluja!

Dit is wat geestelijk waar is. Laten we God vragen ons de ogen te openen zodat we waarlijk mogen zien enbegrijpen. We moeten niet aan Hem vragen om ons van buiten sterker te maken, nee, we willen Hem het alleen vragen om meer van Gods kracht die alreeds in ons is zichtbaar te maken.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher